Catering w Sochaczewie i okolicach.
Nasze usługi cateringowe realizujemy w obrębie Sochaczewa i okolic. Dania przez nas dostarczane są ciepłe, smaczne i pożywne. Przygotowywanie posiłków odbywa się w ten sam dzień, a produkty wykorzystane są zawsze świeże i najwyższej jakości. Zapraszamy do skorzystania z naszych usług cateringowych. Dostawa cateringu jest darmowa!
MENU CATERINGOWE 1 PODANIE
ZIMNE PRZYSTAWKI

- Sałatka brokułowa z jajkiem w sosie musztardowym
- Sałatka z sosem tysiąca wysp
- Sałatka z suszonymi pomidorami
- Sałatka grecka
- Sałatka szpinakowa
- Sałatka z ananasem
- Sałatka Big-Mac
( wybieramy trzy sałatki, pozostałe elementy pozostają niezmienne lub wybieramy alternatywnie tam, gdzie przystawka jest w nawiasie)
- Schab z żurawiną (lub po warszawsku)
- Roladki z łososiem (lub tortilla z gyrosem)
- Półmisek wędlin
- Wędlina z almette
- Nugget’s
- Śledzik z cebulką
DANIE GORĄCE
Rosół lub inna zupa
Ziemniaki + bukiet warzyw i surówka
Mięsa ( z podanych 8 wybieramy 6 lub proponujemy inne w zamian ):
- Szwajcar z szynką i serem
- Devolaille z serem ( lub szpinakiem/brokułem)
- Schabowy zapiekany selerem
- Kurczak faszerowany
- Udziec z kurczaka (lub faszerowany)
- Jeżyki z mięsa drobiowego
- Kotlet mielony z serkiem zawinięty boczkiem
- Golonka
MENU CATERINGOWE 2 PODANIA
ZIMNE PRZYSTAWKI
- Sałatka brokułowa z jajkiem w sosie musztardowym
- Sałatka z sosem tysiąca wysp
- Sałatka z suszonymi pomidorami
- Sałatka grecka
- Sałatka szpinakowa
- Sałatka z ananasem
- Sałatka Big-Mac
( wybieramy trzy sałatki, pozostałe elementy pozostają niezmienne lub wybieramy alternatywnie tam, gdzie przystawka jest w nawiasie)
- Schab z żurawiną (lub po warszawsku)
- Roladki z łososiem (lub tortilla z gyrosem)
- Półmisek wędlin
- Wędlina z almette
- Nugget’s
- Śledzik z cebulką
DANIE GORĄCE
1 PODANIE
Rosół lub inna zupa
Ziemniaki + bukiet warzyw i surówka
Mięsa ( z podanych 8 wybieramy 6 lub proponujemy inne w zamian ):
- Szwajcar z szynką i serem
- Devolaille z serem ( lub szpinakiem/brokułem)
- Schabowy zapiekany selerem
- Kurczak faszerowany
- Udziec z kurczaka (lub faszerowany)
- Jeżyki z mięsa drobiowego
- Kotlet mielony z serkiem zawinięty boczkiem
- Golonka
2 PODANIE
Kluski śląskie ( lub kopytka) + surówka
Mięsa ( z podanych 6 wybieramy 3 lub proponujemy inne w zamian)
- Pierś z kurczaka zapiekana mozzarellą i pomidorem
- Karkówka w sosie (lub po meksykańsku)
- Żeberko
- Bitki wieprzowe
- Gulasz
- Stripsy drobiowe
MENU CATERINGOWE 3 PODANIA
ZIMNE PRZYSTAWKI
- Sałatka brokułowa z jajkiem w sosie musztardowym
- Sałatka z sosem tysiąca wysp
- Sałatka z suszonymi pomidorami
- Sałatka grecka
- Sałatka szpinakowa
- Sałatka z ananasem
- Sałatka Big-Mac
( wybieramy trzy sałatki, pozostałe elementy pozostają niezmienne lub wybieramy
alternatywnie tam, gdzie przystawka jest w nawiasie)
- Schab z żurawiną (lub po warszawsku)
- Roladki z łososiem (lub tortilla z gyrosem)
- Półmisek wędlin
- Wędlina z almette
- Nugget’s
- Śledzik z cebulką
DANIA GORĄCE
1.PODANIE
Rosół z makaronem
Ziemniaki + bukiet warzyw i Surówka
Mięsa ( z podanych 8 wybieramy 6 lub proponujemy inne w zamian ):
- Szwajcar z szynką i serem
- Devolaille z serem ( lub szpinakiem/brokułem)
- Schabowy zapiekany selerem
- Kurczak faszerowany
- Udziec z kurczaka (lub faszerowany)
- Jeżyki z mięsa drobiowego
- Kotlet mielony z serkiem zawinięty boczkiem
- Golonka
2.PODANIE
Kluski śląskie (lub kopytka ) + surówka
Mięsa( z podanych 6 wybieramy 3 lub proponujemy inne w zamian ):
- Pierś z kurczaka zapiekana mozzarellą i pomidorem
- Karkówka w sosie (lub po meksykańsku)
- Żeberko
- Bitki wieprzowe
- Gulasz
- Stripsy drobiowe
3.PODANIE
Barszczyk czerwony
( z podanych 4 wybieramy 2 lub proponujemy inne w zamian ):
- Pierożki
- Paszteciki
- Krokiety
- Ciasto francuskie
W celu złożenia zamówienia zapraszamy do kontaktu telefonicznego pod numerem 600 283 197 lub mailowego kontakt@bankietowysochaczew.pl
Sałatka z suszonymi pomidorami Sałatka grecka Sałatka warzywna Jajka z łososiem Sałatka z suszonymi pomidorami