Catering

sałatka grecka
Sałatka Grecka

Catering w Sochaczewie i okolicach.

Nasze usługi cateringowe dostarczamy w obrębie Sochaczewa i okolic. Dania przez nas dostarczane są ciepłe, smaczne i pożywne. Przygotowywanie posiłków odbywa się w ten sam dzień, a produkty wykorzystane są zawsze świeże i najwyższej jakości.


MENU CATERINGOWE 1 PODANIE

ZIMNE PRZYSTAWKI

  • Sałatka brokułowa z jajkiem w sosie musztardowym
  • Sałatka z sosem tysiąca wysp
  • Sałatka z suszonymi pomidorami
  • Sałatka grecka
  • Sałatka szpinakowa
  • Sałatka z ananasem
  • Sałatka Big-Mac

( wybieramy trzy sałatki, pozostałe elementy pozostają niezmienne lub wybieramy alternatywnie tam, gdzie przystawka jest w nawiasie)

  • Schab z żurawiną (lub po warszawsku)
  • Roladki z łososiem (lub tortilla z gyrosem)
  • Półmisek wędlin
  • Wędlina z almette
  • Nugget’s
  • Śledzik z cebulką

DANIE GORĄCE
Rosół lub inna zupa
Ziemniaki + bukiet warzyw i surówka

Mięsa ( z podanych 8 wybieramy 6 lub proponujemy inne w zamian ):

  • Szwajcar z szynką i serem
  • Devolaille z serem ( lub szpinakiem/brokułem)
  • Schabowy zapiekany selerem
  • Kurczak faszerowany
  • Udziec z kurczaka (lub faszerowany)
  • Jeżyki z mięsa drobiowego
  • Kotlet mielony z serkiem zawinięty boczkiem
  • Golonka

MENU CATERINGOWE 2 PODANIA

ZIMNE PRZYSTAWKI

  • Sałatka brokułowa z jajkiem w sosie musztardowym
  • Sałatka z sosem tysiąca wysp
  • Sałatka z suszonymi pomidorami
  • Sałatka grecka
  • Sałatka szpinakowa
  • Sałatka z ananasem
  • Sałatka Big-Mac

( wybieramy trzy sałatki, pozostałe elementy pozostają niezmienne lub wybieramy alternatywnie tam, gdzie przystawka jest w nawiasie)

  • Schab z żurawiną (lub po warszawsku)
  • Roladki z łososiem (lub tortilla z gyrosem)
  • Półmisek wędlin
  • Wędlina z almette
  • Nugget’s
  • Śledzik z cebulką

DANIE GORĄCE

1 PODANIE

Rosół lub inna zupa
Ziemniaki + bukiet warzyw i surówka

Mięsa ( z podanych 8 wybieramy 6 lub proponujemy inne w zamian ):

  • Szwajcar z szynką i serem
  • Devolaille z serem ( lub szpinakiem/brokułem)
  • Schabowy zapiekany selerem
  • Kurczak faszerowany
  • Udziec z kurczaka (lub faszerowany)
  • Jeżyki z mięsa drobiowego
  • Kotlet mielony z serkiem zawinięty boczkiem
  • Golonka

2 PODANIE

Kluski śląskie ( lub kopytka) + surówka
Mięsa ( z podanych 6 wybieramy 3 lub proponujemy inne w zamian)

  • Pierś z kurczaka zapiekana mozzarellą i pomidorem
  • Karkówka w sosie (lub po meksykańsku)
  • Żeberko
  • Bitki wieprzowe
  • Gulasz
  • Stripsy drobiowe

MENU CATERINGOWE 3 PODANIA

ZIMNE PRZYSTAWKI

  • Sałatka brokułowa z jajkiem w sosie musztardowym
  • Sałatka z sosem tysiąca wysp
  • Sałatka z suszonymi pomidorami
  • Sałatka grecka
  • Sałatka szpinakowa
  • Sałatka z ananasem
  • Sałatka Big-Mac

( wybieramy trzy sałatki, pozostałe elementy pozostają niezmienne lub wybieramy
alternatywnie tam, gdzie przystawka jest w nawiasie)

  • Schab z żurawiną (lub po warszawsku)
  • Roladki z łososiem (lub tortilla z gyrosem)
  • Półmisek wędlin
  • Wędlina z almette
  • Nugget’s
  • Śledzik z cebulką

DANIA GORĄCE

1.PODANIE

Rosół z makaronem
Ziemniaki + bukiet warzyw i Surówka
Mięsa ( z podanych 8 wybieramy 6 lub proponujemy inne w zamian ):

  • Szwajcar z szynką i serem
  • Devolaille z serem ( lub szpinakiem/brokułem)
  • Schabowy zapiekany selerem
  • Kurczak faszerowany
  • Udziec z kurczaka (lub faszerowany)
  • Jeżyki z mięsa drobiowego
  • Kotlet mielony z serkiem zawinięty boczkiem
  • Golonka

2.PODANIE

Kluski śląskie (lub kopytka ) + surówka
Mięsa( z podanych 6 wybieramy 3 lub proponujemy inne w zamian ):

  • Pierś z kurczaka zapiekana mozzarellą i pomidorem
  • Karkówka w sosie (lub po meksykańsku)
  • Żeberko
  • Bitki wieprzowe
  • Gulasz
  • Stripsy drobiowe

3.PODANIE

Barszczyk czerwony
( z podanych 4 wybieramy 2 lub proponujemy inne w zamian ):

  • Pierożki
  • Paszteciki
  • Krokiety
  • Ciasto francuskie

W celu złożenia zamówienia zapraszamy do kontaktu telefonicznego pod numerem 600 283 197 lub mailowego kontakt@bankietowysochaczew.pl